Translate

dissabte, 24 de gener del 2015

Activitats per al Carnaval

Ja s'apropa Carnaval, per aquest motiu, us deixo unes quantes activitats per a donar color i música a aquests dies: 

Màscares:
Prepara una base per a la màscara (jo deixaria els ulls ja tallats), a l'imatge són per a màscares de super herois, però es pot adaptar l'activitat a qualsevol tema. Retalla diferents formes, com estrelles, cercles, triangles, etc. I deixa que els infants decorin la base com més els i agradi. També són molt útils els gomets, bolis de purpurina i les peces de goma eva ja tallades.
Desprès, només faltarà possar la goma.

Red ted art

Proposta de cabalgata:
Dona als nenes/es capses de sabates i deixa que les decorin com més els agradi i amb materials diversos. Aquesta activitat és per a infants ja una mica més grans i amb una bona psicomotricitat fina.

Ehow

Màscares amb plats de paper:
Aquesta proposta utilitza mitg plat de paper per a fer les màscares. L'infant la pot decorar i pintar com més li agradi.

The indigo bunting

Cubs de disfresses:
Fes diverses fotos de l'infant disfressat de maneres molt diferents. Prepara uns cubs de cartulina i enganxa les fotos previament retallades en tres de forma horitzontal. L'infant podrà composar diferents disfresses a partir de les seves fotos.


Small hands big art

Disfressar una foto:
Fes una fotocòpia d'una foto de l'infant i dona-li cartulina de colors retallada de diferents maneres, deixa que decori la foto com més li agradi.


Having fun at home

Instruments de música:
Amb els plàstics dels ous sorpresa es poden fer maraques amb molts típus de sorolls, deixa que explorin cada so.


Frugal fun for boys

2 comentaris:

  1. Hola Marta que interessants recursos tens en el teu bloc. M'agraden molt les maraques. Feliçitats. Et deixo el meu per si vols fer-me una visita http://mestresideespercompartir.blogspot.com.es/p/blog-page_18.html


    Gràcies

    ResponElimina