Translate

dilluns, 8 de juny del 2015

Gimnàstica de dits - Activitats de psicomotricitat fina

A continuació us proposem unes activitats de gimnàstica de dits, és a dir, de psicomotricitat fina:

GOMES ALS DITS: Aquest joc ajuda a exercitar la força als dits. Els infants s'hi han de passar escuradents els uns als altres i col·locar-los dins d'un got sense que caiguin. La dificultat està, en què porten una goma de pollastre als dits. És molt important que la goma estigui ben posada.
CAPSES DE BOTONS: Aquesta activitat es fa foradant les tapes d'un tupper a manera de guardiola. L'infant ha de col·locar botons a dins. Si aprofitem la combinació dels colors amb la dels tuppers, també podem treballar els colors.
aboutfamilycrafts

GRANOTA: Aquesta granota està feta amb material reciclat (un pot amb tapa, pompons i ulls de manualitats). L'infant hi ha de posar a dins insectes de joguina. Segons l'habilitat del nen/a, es pot propossar de posar els animals amb els dits o amb pinces.
therapyfunzone

SERP DE BOTONS: Per fer aquest joc s'han de tallar quadrats de feltre de colors i cossir un botó a la punta d'una tira de cinta. L'infant ha d'anar insertant la "serp" de cinta dins dels quadrats de feltre.
happyhooligans
happyhooligans

TUBS DE COLORS: Aquest joc consisteix en insertar amb pinces pompons de colors dins de tubs de cartró pintats. Amb aquest joc també es pot treballar els colors.
ppppizzazz

GOTES D'AIGUA I LEGO: Amb un compte-gotes s'hi han de posar gotes d'aigua als forats de les peces de Lego.

funathomewithkids

PINCES: Amb unes pinces per al cabell petites i llapis de colors, es pot treballar la psicomotricitat fina dels infants.
lavengersage

PISSARRA BRUTA: Per fer aquesta activitat només s'ha d'embrutar una pissarra amb guix i donar a l'infant un pinzell que pugui mullar en aigua per a què pugui dibuixar i escriure.
handsonaswegrow

PALS XINESOS: Per aquesta activitat s'hi han de posar taps d'ampolla dins d'una gibrella amb aigua. L'infant els ha d'agafar amb pals xinesos.
onaya

GOTES D'AIGUA: Per a aquesta activitat, es necessiten peces anti-deslliçants de la dutxa del revés. L'infant hi haurà de posar gotes d'aigua amb un compte-gotes.
tutusteaparties

SEPARAR MONGETES: En un plat es posen mongetes de dos colors i es barregen. L'infant ha d'anar separant els dos colors.
blisscocotte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada