Translate

diumenge, 28 d’agost del 2016

Imprimibles d'informes de menjador escolar i del dia a dia de l'infant



Per ajudar en la bona comunicació escola-casa, us portem aquests imprimibles que hem dissenyat. Podreu trobar des d'informes de menjador escolar a cartells per anunciar el que s'ha fet aquella setmana.

IMPRIMIBLE INFORME DIARI ESCOLA BRESSOL
Aquest imprimible el podreu emplenar amb tota la informació del dia a dia sobre les rutines de l'infant.



IMPRIMIBLE: "AQUESTA SETMANA TREBALLEM" FORMAT CARTELL
Aquest cartell el podem penjar a la porta de l'aula o en un lloc ben visible tant per a infants com per a pares.
En ell escriurem o dibuixarem el dilluns el ítem que treballarem aquella setmana (un color, lletra, animal, etc.). 

Saber quin és l'objectiu de la setmana dóna als infants seguretat, els ajuda a fixar-se un objectiu per aprendre a manera de joc, els ajuda a recordar el que explicaran als pares en sortir de l'escola i els fa entendre que a l'escola i van per aprendre coses noves.

Als pares els servirà per parlar amb els infants sobre el tema a treballar (cosa que ajuda a la introducció de vocabulari relacionat, de repàs, etc.). També els servirà per veure com els seus fills avancen setmana a setmana i veure que l'escola no és un "pàrquing" de nens.

En el cas d'aquest imprimible, recomanem que es plastifiqui i s'escrigui a sobre el plàstic amb retolador de pissarra tipus Vileda, així es podrà esborrar en acabar el dia i tornar a fer servir al següent.


També oferim la versió sense títol, per si voleu fer servir el cartell per a informar d'altres coses.


IMPRIMIBLE INFORME DIARI MENJADOR ESCOLAR FORMAT CARTELL (ESMORZAR I DINAR)
Aquest informe és per a penjar al suro d'informació als pares, el monitor podrà posar els noms dels infants i com han menjat aquell dia.


En el cas d'aquest imprimible, recomanem que es plastifiqui i s'escrigui a sobre el plàstic amb retolador de pissarra tipus Vileda, així es podrà esborrar al acabar el dia i tornar a fer servir al següent.





IMPRIMIBLE INFORME DIARI MENJADOR ESCOLAR FORMAT DIN-A5
Aquest informe és individual i es pot emplenar amb informació sobre quantitats que ha menjat el nen/a i posar observacions.


IMPRIMIBLE INFORME DIARI MENJADOR ESCOLAR FORMAT DIN-A5
Aquest informe és individual i es pot emplenar amb informació sobre quantitats que ha menjat el nen/a i com s'ha portat.
Imprimible informe menjador escolar setmanal



IMPRIMIBLE INFORME TRIMESTRAL MENJADOR ESCOLAR FORMAT DIN-A4
També és individual i es pot emplenar amb informació sobre quantitats que sol menjat el nen/a, com és portat, si té assumits els hàbits, la seva participació i dificultats amb certs aliments.
Consta de portada, contraportada i interior.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada