Translate

divendres, 16 de febrer de 2018

Organigrama escolar - Imprimible

A l'escola els nens i nenes i passen moltes hores i sempre poden sorgir problemes o dubtes. En estar l'escola formada per un conjunt tan gran de gent, a vegades no sabem a qui dirigir-nos dins d'aquesta gran comunitat.

Amb aquest organigrama podreu veure d'una sola passada, totes les persones que formen la comunitat escolar i que fan possible l'educació dels infants. 

*Aviso que algunes escoles poden estar organitzades una mica diferent, sobretot en temes referents a qui porta el menjador escolar o les activitats.


La comunitat educativa del centre o "comunitat escolar" està "integrada pels alumnes, mares, pares o tutors, personal docent, altres professionals d'atenció educativa que intervenen en el procés d'ensenyament en el centre, personal d'administració i serveis del centre, i la representació municipal i, en els centres privats, els representants de llur titularitat".

A vegades no sabem a qui ens hem de dirigir per resoldre alguns dubtes o qüestions
Aquest esquema vol servir d'orientació perquè les vostres preguntes es facin directament a la persona responsable.

* Si us fa falta, podeu imprimir aquests organigrames, sempre que no sigui per ús comercial, no feu canvis en el disseny i mantingueu el nom de la pàgina creadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada