Activitats per al Carnaval

Ja s'apropa Carnaval, per aquest motiu, us deixo unes quantes activitats per a donar color i música a aquests dies: 

Màscares:
Prepara una base per a la màscara (jo deixaria els ulls ja tallats), a l'imatge són per a màscares de super herois, però es pot adaptar l'activitat a qualsevol tema. Retalla diferents formes, com estrelles, cercles, triangles, etc. I deixa que els infants decorin la base com més els i agradi. També són molt útils els gomets, bolis de purpurina i les peces de goma eva ja tallades.
Desprès, només faltarà possar la goma.

Red ted art

Proposta de cabalgata:
Dona als nenes/es capses de sabates i deixa que les decorin com més els agradi i amb materials diversos. Aquesta activitat és per a infants ja una mica més grans i amb una bona psicomotricitat fina.

Ehow

Màscares amb plats de paper:
Aquesta proposta utilitza mitg plat de paper per a fer les màscares. L'infant la pot decorar i pintar com més li agradi.

The indigo bunting

Cubs de disfresses:
Fes diverses fotos de l'infant disfressat de maneres molt diferents. Prepara uns cubs de cartulina i enganxa les fotos previament retallades en tres de forma horitzontal. L'infant podrà composar diferents disfresses a partir de les seves fotos.


Small hands big art

Disfressar una foto:
Fes una fotocòpia d'una foto de l'infant i dona-li cartulina de colors retallada de diferents maneres, deixa que decori la foto com més li agradi.


Having fun at home

Instruments de música:
Amb els plàstics dels ous sorpresa es poden fer maraques amb molts típus de sorolls, deixa que explorin cada so.


Frugal fun for boys

Comentaris

  1. Hola Marta que interessants recursos tens en el teu bloc. M'agraden molt les maraques. Feliçitats. Et deixo el meu per si vols fer-me una visita http://mestresideespercompartir.blogspot.com.es/p/blog-page_18.html


    Gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada