Translate

dissabte, 11 d’abril de 2015

Manualitat de primavera: PapallonaAhir vàrem fer aquesta manualitat amb la nena d'una amiga. La nena té dos anys i el meu objectiu era que treballés la psicomotricitat fina i l'atenció.

Materials:

- Paper de seda de colors.

- Neteja pipes

- Gomets de colors variats

Depenent de l'edat de l'infant haurem de preparar més o menys la base de la papallona. En aquest cas la nena només va decorar amb els gomets, però amb nens més grans es pot proposar de què facin ells tota l'estructura.

S'ha de doblegar el neteja pipes per la meitat i col·locar entremig el full de paper de seda una mica arrugat pel mig. Després s'enrotlla el neteja pipes per a què no s'escapi el paper.

Ara només queda decorar :)Col·locar els gomets resulta molt divertit als nens, i encara que al principi, en infants tan petits, els pot costar una mica de fer el gest d'enganxar el gomet per la part adhesiva, solen tenir la paciència de dedicar-hi prou atenció fins que ho aconsegueixen.

El resultat pot servir per a decorar l'aula o la seva habitació, i fins i tot es pot convertir en un mòbil si lliguem les papallones amb fil de pescar al sostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada