Activitats de Nadal

Aquí teniu una nova selecció d'activitats i manualitats per a Nadal:

PINTAR AMB POMPONS
En aquesta activitat s'ofereix als infants la silueta d'un arbre, pintura de colors i pompons agafats amb pinces d'estendre la roba.
Els nens/es hauran de pintar amb els pompons, vigilant de no sobresortir-se, recreant les llums de Nadal, a l'hora que treballen la psicomotricitat fina.


fantasticfunandlearning 
fantasticfunandlearning
fantasticfunandlearning

CORONA DE CARTOLINA
Tallarem en cartolines, en diferents verds, la silueta de les mans dels infants i les enganxarem formant una corona. Acabarem, enganxant cercles en cartolina granate i posant un llaç per a poder penjar.


topinspired

ARBRES AMB PLATS DE CARTRÓ
Pintarem un plat de cartó de color verd i el tallarem a quarts. Un cop fet això, l'enganxarem fent la forma d'un arbre. El podem decorar amb pompons o perletes de colors i una estrella.


topinspired

NINOTS DE NEU
Aquesta activitat és molt senzilla però queda molt bé. Oferirem als infants plats de cartó de color blanc, cercles de cartolina de color negre i blanc i triangles en taronja. Amb aquests elements hauran de formar la cara d'un ninot de neu.


topinspired

ORNAMENTS DE NADAL
Farem amb talladors de galetes formes sobre pasta a la sal, que queda dura en assecar. Es poden decorar aquestes formes amb petjades, el nom, etc.

hobbycraft

RUDOLF
Pintarem de color marró les oueres de cartó, i en assecar podem enganxar un pompó per al nas, ulls de manualitats i cartolina, formant el ren Rudolf.

hobbycraft

ARBRES AMB CANYETES
Amb aquesta activitat treballarem la psicomotricitat i les mides. Tallarem canyetes de refresc amb diferents mides. Després enganxarem sobre un paper formant un arbre de Nadal.

hobbycraft

Ós
Amb una nou i una mica de feltre es poden fer personatges ben bonics!

redtedart



ARBRE DE FELTRE
Aquesta manualitat servirà per a tenir ben entretinguts als petits durant el Nadal.
Recrearem un arbre i la seva decoració amb feltre de colors i l'enganxarem a la paret.
Cada element de la decoració tindrà velcro a la part del darrere per a què els infants puguin enganxar i desenganxar al seu gust.
També podem muntar l'arbre de feltre sobre un con (al enllaç de sota la imatge trobareu el tutorial).

solandrachel


TREBALLAR AMB PINCES
Oferirem als infants tres triangles de feltre de color verd, pompons de colors i pinces. Els nens/es hauran de decorar l'arbre amb els pompons sense fer servir els dits.
buggyandbuddy
buggyandbuddy
buggyandbuddy


JOC SENSORIAL
Aquesta activitat treballa la psicomotricitat fina, les olors i els colors.
En una safata fonda preparem una "sopa" a base d'aigua, oli essencial de menta (per donar olor a Nadal), pintura d'aquarel·la blanca, flocs de neu (de plàstic, de colors metàl·lics, amb purpurina, etc.), i estris de cuina (batedora, un cullerot, una cullera gran, un recipient de plàstic, algunes tasses de mesurar, etc.).
Els infants jugaran lliurement amb aquesta mescla.

andnextcomesl
andnextcomesl


SEGUIR PATRONS
Aquesta activitat consta d'un arbre i decoracions fetes amb feltre (també les podem fer amb cartolina), i de cartes amb el dibuix de l'arbre decorat de diferents maneres. Els infants hauran de seguir els patrons indicats a les cartes i decorar l'arbre segons les instruccions.


teachbesideme


PINTAR ESTRELLES
Amb neteja pipes crearem un tampó en forma d'estrella que oferirem a l'infant junt amb pintura i paper.



sugaraunts


sugaraunts



Comentaris