Llibres i contes: Els meus primers contes curts. 14 històries de la petita Nené

El llibre "Els meus primers contes curts. 14 històries de la petita Nené", de Armelle Modéré i Didier Dufresne està delicadament il·lustrat i acompanyat de petits textos amb lletra de pal. És de la editorial Brúixola.
Al llarg del llibre acompanyarem a la petita Nené en les seves aventures del seu dia a dia. 
El conte està pensat per treballar el llenguatge a través de les rutines.

Perquè m'agrada?
Primerament em van cridar molt l'atenció les il·lustracions, ja que són realistes però a l'hora dolces i amb petits detalls que ens criden l'atenció.
També m'agrada que està dividit en contes curts, amb el seu principi i el seu final i que es basen en la realitat de l'infant amb un toc d'humor.
L'únic problema que hi trobo és el format en què està editat. El llibre està imprès en paper normal i és molt gruixut, cosa que dificulta que els infants més petits el puguin mirar per ells mateixos i fa que sigui fàcil de què es trenqui si no s'utilitza sota la supervisió d'un adult. 
Però que estigui escrit en lletra de pal i en aquest tipus de paper, el fa més útil i atractiu per als primers lectors.
Potser la solució seria que s'imprimissin els 14 contes per separat, en comptes d'en format "recull". 
A casa o a l'escola, si tenim nens i nenes que encara no dominen el canvi de pàgina amb llibres de paper, podem treballar aquest llibre com a recurs per a l'hora de dormir, on l'adult sol acompanyar l'infant en la lectura, o per introduir les diferents rutines que vulguem treballar.
Recomana't a...
Persones que saben apreciar les il·lustracions a aquarel·la, pares, mares i educadors que vulguin treballar les rutines, primers lectors i peques que sàpiguen passar les pàgines de paper.







GuardarGuardar

Comentaris