Decorar amb efecte gebre

Avui us ensenyaré a crear un efecte gebre que podreu utilitzar en les vostres manualitats. Jo l'he fet servir per a una capseta i bola de Nadal que em serviran com a objectes per a presentar cançons per a la meva caixa/cistella de cançons.



Material per al gebre
- Sal de cuina
- Purpurina blava o plata
- Cola blanca
- Aigua

1. Per un costat barregem la sal de cuina i la purpurina.


2. Per una altra banda preparem una mescla de cola blanca i aigua. La proporció és de 50% de cada ingredient.
3. Amb un pinzell, posem la barreja de cola sobre el suport que vulguem que tingui gebre. Jo he posat la cola dins d'una meitat de bola de Nadal de plàstic (les venen així, que s'obren per la meitat, especials per a fer manualitats) i dins d'un pot de plàstic. 


Com aquests objectes els utilitzaré amb nens petits, he volgut que els peques no puguin accedir al gebre, així durarà més. Però també o podeu posar per fora i en altres superfícies, per exemple, sobre un tronc. Així imitareu el gebre del matí sobre els arbres.


4. Posem cullerades generoses de la mescla de sal amb purpurina, sobre la cola, i espolsem les restes amb cura. Deixem assecar.




EL POT
1. Dins del pot he posat un "fons fals". He utilitzat la meitat d'un ou sorpresa de plàstic (Així no s'embruten els objectes que vull posar a dins). L'he enganxat amb silicona calenta.


2. He decorat la tapa amb adhesius nadalencs.


3. Amb un retolador permanent negre, he pintat la silueta d'un poble.


4. A dins es pot col·locar una espelma de Led o cascavells.



LA BOLA DE NADAL
1. He lligat amb cinta, uns cascavells grans. Passant la cinta pel ganxet exterior.


2. He fet un llaç gran decoratiu que he enganxat amb silicona calenta.






Comentaris