Disfresses amb cartons: Cardboard Collective

No sé si a vosaltres també ús passa... però últimament, amb tanta compra per internet, s'acaba omplint la casa de cartons. Moltes vegades els reutilitzo, ja que estan perfectes per a utilitzar en altres projectes.
Això mateix fa Cardboard Collective. A partir del cartó que altres llencen, crea nous objectes. Per a Cardboard Collective és un símbol de resistència al consumisme, és prendre alguna cosa que altres han descartat i crear una cosa bella.
També ens diu: 
"Crec que el cartó és com un exoesquelet. Podeu veure'l semblar molt dur com la banya d'un escarabat o molt feble i flexible. Crec que està en un punt entre el cuir i la fusta depenent de com es tracta, però també té propietats úniques, com que és extremadament lleuger, amb força direccional i té un nucli buit. M'agraden les vores quan les trenco. M'agrada com es veu quan està lleugerament arrugat, m'agraden molt les tonalitats de marró."
Que us sembla si per a la pròxima vegada que tingueu de fer una disfressa, utilitzes el cartó com a material base?
Als peques els serà més fàcil de treballar i pintar i es poden fer coses genials amb aquest material. Mireu el blog de Cardboard Collective!























Comentaris