Llibres i contes: Marià el marrà, de David Roberts


Marià és un nen una mica marrà, es tira pets en moments que no toca, agafa els caramels que li cauen a terra, es menja el menjar del gos, es treu burilles, etc. La seva família està farta, i no para de cridar-li l'atenció.
Aquests llibres, escrits i il·lustrats per David Roberts i editats per RBA, col·lecció La Magrana, li encanten a la meva neboda. En ells pot veure que ningú és perfecte i menys els adults.


Perquè m'agrada?
Aquesta col·lecció de llibres de Marià el marrà m'agrada perquè és una mica gamberra. Últimament, els llibres per a nens i nenes sembla que només busca donar lliçons sense cuidar si la història pot ser atractiva per als peques. Aquests llibres també treballen l'educació dels infants, però alhora ajuden a fer que els infants agafin el gust per la lectura, ja que són divertits i estan escrits des de la visió i raonament d'un nen. 
També m'agraden perquè pot obrir un debat sobre la doble moral, les conseqüències dels nostres actes i el perquè hi ha coses que es poden fer i altres que no quan vivim en societat.



Recomana't a...
A infants a qui volem que agafin el gust per la lectura i amb els qui volem parlar sobre certes "costums" que tenen i que poden no ser gaire bones.





Comentaris