Translate

dijous, 19 de desembre de 2019

Propostes d'activitats nadalenques junt amb Mimmuma


POST PATROCINAT + CODI DESCOMPTEAvui us porto unes propostes d'activitats nadalenques molt xules que hem fet junt amb Mimmuma.

Fa unes setmanes Mimmuma em va proposar col·laborar amb ella i amb Material Escolar amb la proposta d'activitats nadalenques, perquè les pugueu fer amb els peques (i no tant peques) de la casa durant aquestes festes.


Ens vam posar a la seva pàgina i vam triar aquest material per a aquestes propostes i alguna més que estem preparant per a més endavant:

      Cinta Adhesiva imantada
      Velcro autoadhesivo
      Bloc de papel celofan
      Papel vegetal Guarro A4
      Cartulina LiderpapelMaterial Escolar és la teva papereria en línia, oberta tot l'any, no tanquen per vacances!

El millor de tot és que l'ENVIAMENT és sempre gratis a tota la península i tenen un descompte del 7% per a famílies nombroses. I el servei de missatgeria és ràpid.
Tenen el preu mínim garantit, així que l'estalvi pot arribar a ser superior al 47%.

Gràcies a aquesta col·laboració et podem oferir un CODI DESCOMPTE* del 5%.


* Excepte en paper, maquinària d'oficina i consumibles. No caduca i no té límit d'ús.Les propostes que us portem són:

- Postal de Nadal
- Introducció al lettering - Bon Nadal
- Branca decorada
- Decoració nadalenca.POSTAL DE NADAL

Aquesta postal de Nadal vol recrear una galeta de Gingebre amb decoració de sucre glacé, tan típica dels països del nord d'Europa durant les festes de Nadal.Material:
- Paper kraft
- Tisores


Pas a pas
Tallem el paper kraft en forma de rectangle i el dobleguem per la meitat. Tallem en forma de casa.

Dibuixem els elements de la casa: sostre, porta, finestres i decoració de Nadal amb el retolador Giotto Decor Materials punta gruixuda de color blanc.


En un primer moment us donarà la sensació que el color blanc queda molt transparent i que pràcticament no es veu, però si espereu uns minuts, veureu com el color blanc "puja" i es veuen tots els elements que heu dibuixat.Per al text de l'interior he utilitzat un retolador negre de doble punta hand lettering de Staedler.Si voleu aprendre a fer lletres boniques, la següent proposta us pot ser d'ajuda.INTRODUCCIÓ AL LETTERING – BON NADAL


Avui en dia que es fa servir tant l'ordinador, em sembla interessant iniciar als infants en l'art del lettering perquè puguin apreciar la bellesa del traç al crear les seves imatges i treballar el moviment de nineta, tan necessari per a l'escriptura.

Podem encarar el lettering com a eina per a fer els títols de treballs exposicions, pòsters i decoracions per a l'aula.

Per als educadors també pot ser una bona eina per a crear imatges amb textos per a decorar material i decoracions per a la classe.


Però que és el lettering?
El lettering és una tècnica artística on es dibuixen les lletres.


La cal·ligrafia es fa a mà i consisteix a dibuixar o escriure lletres prestant atenció a la manera, la direcció, la seqüència i la velocitat a la qual es dibuixen els traços o trets que les componen.
A diferència de la cal·ligrafia, el lettering consisteix a dibuixar lletres o paraules, no en escriure-les, per tant podem corregir els traços.

Avui us porto una proposta d'activitats per a iniciar-nos en l'art del lettering i poder crear una imatge nadalenca.

Recomano que els nens que vulguin iniciar-se al lettering, hagin començat ja amb l'escriptura a l'escola i que sempre que es posin amb el lettering o facin de forma lúdica, sense pressions, gaudint del procés.

Per aquests peques recomano els retoladors de doble punta hand lettering de Staedler, ja que la punta és lleugerament dura i ajuda a controlar el traç en un inici.


Material recomanat:
- Paper d'esbósImprimeix aquestes 5 fitxes, practica el lettering i omple les teves targetes de "Bon Nadal"!


Passa't pel blog de Mimmuma i descobreix les seves propostes de DIY nadalencs amb el material que vam rebre de Material Escolar.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada