Translate

diumenge, 25 de setembre del 2022

Manifestació Personal PAE - TEI

manifestacio-personal-pae-tei

Dues furgonetes de la BRIMO i un cotxe de policia ens esperava en el lloc de la concentració una hora abans o més...

De què té por el Sr. Cambray? D'un personal al qual va tractar com a garrins anant amb camió a l'escorxador? Sense dret a aigua, menjar ni poder-se moure durant les dotze hores llargues que va durar el procés d'adjudicacions?
Por a unes persones formades en l'àmbit de l'educació que si treballa en una escola bressol pot exercir la tutoria, però que quan passa a treballar a una escola no pot estar sola amb els infants i se li assignen tasques com netejar pinzells, rentar culs i retallar quatre papers. Que no té veu en les reunions escolars més que el que li puguin donar els mestres que si els consideren part de l'equip.
Un personal a qui en poques ocasions se'ls respecta el conveni, un conveni que té moltes mancances i que deixa en mans de cada direcció la lliure interpretació.
Un personal que fa anys que treballa en una mateixa escola i que en comptes d'oferir-li un contracte just o una prejubilació, segons l'edat, se'l passeja d'una escola a un altre després d'unes oposicions mal fetes i mal plantejades?
Un personal que ha d'esperar al costat del telèfon, sempre disponible per a una possible feina del departament, sense opció de tenir cap altre ingrés, mentre espera que li truquin. Amb por que el facin fora si no accepta, però que no té dret a congelar el número a no ser que hi hagi un cataclisme zombi o quasi.
Persones a les quals les direccions els fan fer horaris abusius on no tenen ni vint minuts per anar al WC o esmorzar i on les obliguen a fer feines de monitoratge o a quedar-se a treballar quan la resta de companys docents tenen dret a fer cursos o a vacances.
Personal que cobra molt menys perquè el govern ha privatitzat el sistema permetent que les escoles bressol les portin empreses privades.
Personal que fa tasques de tutoria en escola rural i no cobra per la seva categoria.

Té el senyor Cambray por a què es manifesti un personal al qual es maltracta dia rere dia des del departament, serveis territorials i algunes (masses) direccions escolars?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada